За нас
                                                              За нас
 

   Ние сме малка семейна компания, за която добрият живот е не просто бизнес, а призвание. Стремим се да сме до нашите клиенти, които бързо стават част от нашите все повече и повече приятели. 

 

 

   Физически сме разположени в град Шумен, където повече от 12 години поддържахме собствен магазин. Така опознахме нуждите на нашите клиенти и ... липсите на определени продукти на нашия пазар. Днес чрез този сайт се надяваме да достигнем до повече хора, за да се подкрепяме взаимно в утвърждаването на нашите основни цели. А именно- здравословен и пълен с любов живот; и подкрепа за малкия семеен бизнес. 

 

 

   Нуждата ни да помагаме и да се грижим за хората около нас ни накара през 2019г. да създадем и нашата собствена марка хранителни добавки - Eli's herbs. След години подготовка и трепетно очакване, най- сетне сме горди, че можете да ги поръчате, а ние ще се грижим да разширяваме асортимента все повече и повече като поддържаме високо качество.  

 

 

     Част от съставките в продуктите ни отглеждаме сами, част взимаме от производители, които познаваме и на които се доверяваме. Тинктури, мармалад без добавена захар и мурсалски чай (отново собствено производство) са само част от палитрата наши продукти, които ви предствавяме към момента... докато приготвяме още, тъй като имаме много и добри идеи. 

 

 

    На Ваше разположение сме за въпроси и  консултации както по телефона, така и в формите за кореспонденция в страница Контакти.

 

 

                         Пазете се здрави и усмихнати! 

                         Поздрави от Нас!

                         Ели & Дана