Тинктура Котешка стъпка,Thalloderma, 50ml

  • Марка: Thalloderma

Известна като "див босилек", котешката стъпка е една широкоспектърна билка. В нея се откриват флавоноиди, витамин С, флуор, фенолни и дикарбоксилни киселини, терпентини и много други вещества, които все още не са напълно изучени.

 

Съставките в котешката стъпка повлияват много добре на кръвоносната система. Растението може да се използва при женски заболявания, като миома на матката, мастопатия на млечната жлеза и други гинекологични заболявания. Котешката стъпка е полезна при камъни в бъбреците, при гастрит, брадавици и високо кръвно налягане, защото почиства артериалните плаки, при диабет и при кожни заболявания. Според някои учени помага за борбата с Папиломен вирус, а оттам й придават свойства и на средство за подпомагане на организма при борба с ракови заболявания. 

 

Употреба: Приемат се по 30 капки по три пъти на ден в 50мл вода. 

Внимание: Добавката не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се употребява при алергия към някои от съставките на продуктите. Не се препоръчва за бременни, кърмачки и лица под 18 години преди консултация с лекар! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

10,00 лв.
Базова цена: 10,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!