Тинктура Бъзак, Thalloderma, 50ml

  • Марка: Thalloderma

Бъзакът е многогодишно растение. В плодовете му се съдържат алкалоиди, каротин, танини, органични киселини и витамини A, витамин B и C. Листата съдържат витамин С, а кората е богата на танини, ресинес и валеренична киселина. Цвeтoвeтe, плoдoвeтe и лиcтaтa нa pacтeниeтo oт бъз ca oтлични изтoчници нa aнтиoĸcидaнти. Haпpимep, aнтoциaнинитe, oтĸpити в плoдoвeтe, имaт 3,5 пъти пoвeчe aнтиoĸcидaнтнa cилa нa витaмин E.

 

Добре познато в традиционната медицина на България и други страни от Централна Европа до Близкия изток, това растение се използва за лечение на  грипни, бъбречни и белодробни заболявания и ендокринология, както и на рани, ухапвания от змии и насекоми. Плодчетата на бъзака са прилагани в традиционната австрийска медицина като лекарството при заболявания на дихателните пътища и при треска.

 

Употреба: Приемат се по 30 капки по три пъти на ден в 50мл вода. 

Внимание: Добавката не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се употребява при алергия към някои от съставките на продуктите. Не се препоръчва за бременни, кърмачки и лица под 18 години преди консултация с лекар! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

8,00 лв.
Базова цена: 8,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!