Магнезиев Детокс

  • Марка: Хелианти

 „Магнезиев Детокс“ ® спомага организма в борбата с бактериални и гъбични патогени. Добавката цели да осигури нормализиране на вътрешния „терен“ на организма, подпомага стабилизирането на  хомеостазата и свободните радикали, освобождавани от биологичната активност на патогените.

 

Разчита се на действието на магнезиеви соли, както и на магнезиев оксид, който доставяйки кислород, пречиства червата, кръвта и цялата лимфна система на организма. Магнезият в случая е само „носителя“ на нужния кислород до всяка клетка и да го освобождава точно, където е нужен. По този начин отпадните продукти, отделени от живота на патогените в човешкото тяло, чрез лимфата, се отнасят към венозната система и се отстраняват от организма.

 

Смята се, че добавката оказва помощ при лош дъх (халитоза), храносмилателни проблеми (подуване, газове, тежест), уринарни смущения, ставните заболявания, причинени от дисбаланс на калция и магнезия в организма. подобряване на работата на цялата мускулатура. Също при определени видове бактериални и гъбични патогени.