Тинктура Левурда, 50мл

 

 

Моно тинктура, представляваща спиртен извлек от расла в България левурда. 

 

Левурдата е позната на малки и големи, но не всички знаят, че освен да придава свежест на пролетните ястия, дивият чесън има и други свойства, полезни за организма.

 

Известно е положителното въздействие, което има върху стомашночревния тракт, като го поддържа и почиства. От друга страна, консумацията на зеленината има роля при урегулирането на нивата на холестерол и спомага нормалното кръвно налягане. Благодарение пък на множеството витамини, минирали и антиоксиданти, които съдържа тази наша супер-храна прави преминаването зима- лято по - леко като е сочена за натурален лек срещу пролетната умора. 

 

Съставки: Листа от левурда, етанол 34-38 %

 

Употреба: Препоръчителна дневна доза за възрастни - два пъти по 15 капки разтворени в 50мл вода, 15 минути след храна (сутрин и вечер). 

 

 

Да не се превишава препоръчана дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки, и лица под 18г преди консултация с лекар! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките от продукта! 

 

 

13,00 лв.
Базова цена: 13,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!