Агарикус блазей/ Agaricus blazei, 60 капсули

  • Марка: Doctor Nature

 

    Известна с много имена (например "Златната гъба", "Слънчевата гъба на ацтеките"), за Агарикус блазей считат, че забавя скоростта на стареене на клетките. Тази гъба активизира естествените сили на организма да се бори с "врагове" като бактерии, вируси и др., като не само подпомага процесите по изхвърлянето им от него, но и помага за образуване на вещества като интерферона, който също има роля за нормалното функциониране на системите на тялото. 

 

Така гъбата може да е полезна при автоимунни заболявания (мултиплена склероза, атопичен дерматид, автоимунен тиреоидит, склеродермия); проблеми със стомашно-чревния тракт (като гастрит и язва); но също и при умора и отпадналост. 

 

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули, за предпочитане 30 мин преди храна. За максимален ефект се препоръчва прем не по- малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка. 

 

Съставки в една капсула: Eкстракт от агарикус блазей ( Agaricus blazei) – 400 mg

 

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца, бременни, кърмещи жени. Да не се превишава препоръчаната доза! Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното хранене! 

 

 

35,00 лв.
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!