Чага/ Chaga, 60 капсули

  • Марка: Doctor Nature

Защитавайки клетките от увреждане, гъбата наречена "Диамантът на гората" е използвана векове наред като натурално лекарство борещо се срещу множество болести, а и като лек срещу ... стареенето. 

 

Днес, благодарение на развитието на технологиите и проведените проучвания вече знаем, че гъбат. Тя е средство за насърчаване на имунната защита. Тя съдържа вещества, които стимулират образуването на цитокини – специализирани протеини, които провокират белите кръвни клетки да се борят с вредните бактерии и вируси.

 

Препоръчва се за подпомагане при нарушения в храносмилането, стомашна язва, всякакъв туморен растеж, грип, артрит, гъбички и кожни заболявания. Помага  при хипертония, нормализира сърдечния ритъм, облекчава отоци, понижава стреса. Поддържа силна имунна система. Оказва благоприятен ефект за правилното функциониране на ендокринната, дихателната и сърдечно-съдовата система. Притежава възстановяващо действие.Смята се, че високото й съдържание на антиоксиданти, които предпазват клетките от увреждане от свободните радикали.

 

Начин на употреба: 2 х 1 капсула дневно (профилактичен прием)

 

 

Всяка капсула съдържа 400мг висококачествен стандартизиран екстракт от плодното тяло на гъбата Чага(Inonotus obliquus).

Съдържание на полизахариди > 30%

 

 

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца, бременни, кърмещи жени. Да не се превишава препоръчаната доза! Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното хранене! 

35,00 лв.
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!