Тинктура Лугачка, 50мл

  • Марка: Eli's Herbs

Лугачката е билка, която се среща в България. Коренът й е най-известен заради неговото традиционно използване в народната медицина. Той се използва и като помощ за нормалната функция на стомаха, аналгетик за облекчаване на болката, като анти-възпалително и стимулант на нервната система. Смята се, че билката е ефективна при хронично възпаление на мускулите (един от основните симптоми причинени от някои бактериални инфекции) и способността й да дръпне бактериите от мускулна тъкан (където антибиотиците и имунната система не могат да достигнат) в кръвния поток, така че имунната система да свърши своята работа.

 

Корена от лугачка е средство подпомагащо при хронично възпаление на мускулите, с ограничение на движението, при хронични случаи, когато човек изпитва артритни болки, мускулите като цяло са твърди и болезнени.

 

За тази билка е известно също, че има противовъзпалително и антиоксидантно действие. 

 

Приема се по схема. Виж етикета.

 

 

Да не се превишава препоръчана дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки, и лица под 18г преди консултация с лекар! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! 

12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!