Тинктура Микоплазмин, 50мл

  • Марка: Eli's Herbs

    Билкова тинктура "МИКОПЛАЗМИН" е предназначена да подпомогне тялото при справяне с така упоритите Микоплазма и Уреаплазма, спадащи към групата на бактерии без клетъчна стена.

         

    Доказано е, че микоплазмите могат да причинят морфологични и генетични изменения на клетките чрез промени в хромозомите. Някой от тях се считат за канцерогенни. Паразитират главно в дихателната, уриналната и половата система. Могат да доведат до: фарингити; бронхити; атипична пневмония; възпаления на пелвиса с уретрити; на тестисите; безплодие; рак на простатата; възпаление и рак на стомаха; дебелото черво и бъбреците; поражения на нервната система като менингити енцефалити, миелити, периферни невропатии, увреждане на миелиновата обвивка на нервите, както и скелетно мускулни заболявания като ревматоиден артрит.

 

    Бактериите от рода на Уреаплазма причиняват уретрити, цистити, заболявяния на бъбреците и пиелонефрити.

           

   

    Състав: невен, полски хвощ, котешка стъпка, широколист живовляк, сладник*, синя хвойна, етанол.


Съдържа Сладък корен- лицата, страдащи от хипертония следва да избягват прекомерна консумация. 

Да не се превишава препоръчана дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки, и лица под 18г преди консултация с лекар! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! 

 

12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!