Тинктура Панкретол, 50мл

  • Марка: Eli's Herbs

Комбинация от пет полезни съставки - стръкове от Водно пипериче, корени от Троскот, стръкове от Ветрогон, корени от Коприва, корени от Куркума. 

 

 

Панкретол е тинкура, подполагаща нормалното функциониране на органи като панкреаса, черния дроб, жлъчката, матка и простата, тяхната детоксикация и пълноценното им функциониране. 

 

 

Употреба: Препоръчителна дневна доза сутрин и вечер преди храна: За възрастни до 70 кг - 40 капки (2х 20 капки), до 100 кг - 50 капки (2х 25 капки), над 100 кг - 60 капки (2х 30 капки). 60 капки съдържат 370mg активна субстанция. 

 

Съдържание: стръкове от Водно пипериче, корени от Троскот, стръкове от Ветрогон, корени от Коприва, корени от Куркума, етанол 64-68 vol.%

 

Да не се превишава препоръчана дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки, и лица под 18г преди консултация с лекар! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! 

17,00 лв.
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!