Тинктура Папиловирал, 50мл

  • Марка: Eli's Herbs

   Тинктурата "Папировирал" е разработена да подкрепя тялото при справяне с Папиломен вирус (ХПВ) и Цитомегаловирус (ЦМВ).

 

   Папиломният вирус е известен на много жени, един от причинителите на рака на шийката на матката. Атакува основно лигавиците, кожата, гърлото и слизестите обвивки, причинявайки папиломи, брадавици, възпаление, ранички и лезии, кокоши трън. 

 

   Цитомегаловирусът засяга ЦНС, с невропатии, уврежда слуха, зрението, причинява паник атаки, засяга жлезите с вътрешна секреция. Такива са щитовидната жлеза, понкреаса, хипофиза, половите жлези.

 

   Тинктурата може да се използва и при хрема, подпухване на ходилата и глезените, увреждане на еднокринните жлези, хронична умора, внезапна промяна в теглото, силно изпотяване, влошаване на зрението, изтръпване на крайниците, стерилитет, ранна менопауза, възпаление на простатата. 

 

   Съдържа: кализия, индрише, котешка стъпка, мурсалски чай, куркума.

 

Да не се превишава препоръчана дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки, и лица под 18г преди консултация с лекар! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! 

 

17,00 лв.
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!